Loop jij 17 september de Dam tot Damloop? Of train je voor een andere run? Natuurlijk heb je goed getraind 😉. Maar wist je dat je met de juiste voeding óók je prestaties kan verbeteren? 

Op dinsdag 5 september geeft hardloopster Miriam van Reijen last minutes tips wat je vooral wel én niet het beste kunt eten voor jouw ultieme prestatie. Als je wilt kun je voor de presentatie met ons 5 kilometer door het mooie Oost lopen. Tijdens de presentatie kun je alvast proeven van de gerechten, hapjes en drankjes die jou gaan helpen aan een pr gebaseerd op de recepten uit haar kookboek. Beter & Leuk zorgt er die avond voor dat alles ook voor vegans geschikt is.

Miriam van Reijen (1983) studeerde Ontwikkelingseconomie in Wageningen en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na haar studie verlegde ze haar focus naar de atletiek (marathon, PB 2h41) en duathlon en kwam uit op EK en WK in 2016. Naast haar sport richtte zij haar eigen bedrijf op, waarbij ze presentaties verzorgt over voeding, hardlopen en training en schreef ze het Hardloperskookboek (deel 1 2013, deel 2 2016). Echter, het doen van onderzoek bleef aan haar trekken en in 2013 keerde ze terug naar de VU om te promoveren. Miriam woont, traint en werkt in Amsterdam.

Programma 5 september

18:00 inloop met healthy sportshake

18:15 start run 5 K

19:00 presentatie en proeven van verschillende gerechten uit het Hardloperskookboek van Miriam van Reijen

20:30 Einde avond

Deelname is 17,50 per persoon, bij aanmelding ontvang je meer informatie. Aanmelden kan via info@beterenleuk.nl

Locatie: Beter & Leuk, 1e Oosterparkstraat 91, Amsterdam

Hopelijk tot dan! :) 

Kaft Hardloperskookboek deel 2.png