Fotografie van Laura Treffers

Nu te zien en te koop bij Beter & Leuk.

‘Mijn fascinatie voor fotografie is er van kinds af aan al geweest. Mijn moeder had een analoge camera waar ze altijd heel zuinig op was. Als ik er al aan mocht komen mocht ik alleen een foto maken als het écht de moeite waard was (anders zou het rolletje te snel vol zijn).


Voor mijn 16e verjaardag kreeg ik een eigen camera. Ik struinde concerten af om foto’s te kunnen maken. Het mooiste vond ik om de emotie van de muzikanten vast te leggen. Ik denk dat daar de liefde voor macrofotografie is begonnen. De details van een foto vertellen vaak al een heel verhaal. Denk maar eens aan een druppel, kreukel of draden. Die zijn er niet zomaar...

Ik hoop mensen te inspireren en te laten zien dat dingen die vanzelfsprekend lijken ook bijzonder kunnen zijn.

Er is gekozen voor het thema "Terroir & Mirroir". In deze reis door de herfst kom je langs verschillende stations die te maken hebben met het veranderen van de kleuren, structuren en texturen. Waarna alles uiteindelijk vergaat en ruimte maakt voor de winter.’


Wil je meer zien? kijk dan op www.capture-details.daportfolio.com of op instagram: lauratreffers_photography

laurat.jpg
Workshop Yoga + ontbijt (alleen te reserveren voor groepen)

Workshop Yoga + ontbijt (alleen te reserveren voor groepen)

Yoga & Ontbijt

Een originele manier om je verjaardag, babyshower, vrijgezellenfeest of andere bijeenkomst te vieren is een vroege yogasessie te boeken met aansluitend ontbijt.

Op aanvraag organiseert Beter&Leuk een vroege ochtend yogales of meditatie i.s.m. Nanda van YogaNanda van een uur (8.00 - 9.00 am) ter plaatse. Daarna kun je lekker gaan ontbijten! In overleg zal de les meer ontspannen of juist actief zijn.

Uiteraard volgt een ontbijt wat past bij de les, het thema of het seizoen. Indien gewenst vegan of glutenvrij.

Voor min. 8 tot max. 10 personen.

prijs €30,- per persoon

Aanvraag met gewenste datum kan naar info@beterenleuk.nl