Cirkel van Licht

Of je nou wel of geen ervaring met meditatie hebt, onze maandelijkse Cirkel van Licht omarmt volle maan en is voor iedereen toegankelijk! Cirkel van Licht is een meditatiegroep voor iedereen die interesse heeft in meditatie en toe is aan extra ontspanning. Maar ook voor iedereen die net zoals wij ervan overtuigd is dat deze tijd vraagt om samenwerking. Tijdens Cirkel van Licht richten we ons samen op vreugde, liefde, gezondheid en overvloed voor iedereen.

Iedere editie van Cirkel van Licht mediteren we middels een andere techniek. De ene keer kiezen we voor het zingen van mantra’s bij aanvang, een andere keer is het een geleide visualisatie en ook komt het voor dat we in stilte zitten op rustgevende muziek. We begeleiden deelnemers stap voor stap naar een diepe ontspanning. 

Door wie? Door Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen van Lightstyle Creations, auteurs van het boek Lichter leven & Zoete Zin.

Datum: Maandag 8 december

Start: 19:00 uur SHARP (!) – ontvangst 18:45 uur

Einde: 20:00 uur

DEELNAME IS OP BASIS VAN EEN VRIJWILLIGE BIJDRAGE.

Kom je ook? Meld je aan op de Lichter leven 

Facebook pagina

.