"Denk je erover om een bedrijf te starten of heb je een top idee wat nog niet veel voeten aan de grond krijgt? Dan ben je vanaf eind september bij Beter & Leuk aan het goede adres!"

In samenwerking met coach Laura Polder (eigenaar van vrouwennetwerk Just You) nodigt Beter&Leuk je uit om samen met maximaal 10 andere creativelingen en/of mensen met goede bedrijfsideeën samen te gaan zitten en sparren.

Als (toekomstig) ondernemer heb je nog veel vragen, onzekerheden en ben je soms ook nieuwsgierig naar hoe anderen zijn gestart. Hanneke (eigenaar van Beter&leuk) en Laura zijn beiden ondernemers die ondernemen vanuit hun hart en passie. Allebei zijn zij hun bedrijf gestart met een goed gevoel over hun bedrijfsidee en daarna het diepe in gesprongen. Nu zij verder zijn in het bedrijfproces zien zij een nieuwe kans; andere mensen die kansen zien met hun idee/droom een handreiking aan te bieden om van hun dromen werkelijkheid te maken. 

Tijdens de workshop zal er gelegenheid zijn om je idee te pitchen, feedback hierop te krijgen om vervolgens daarna concreet aan de slag te gaan met je ideeën en uitdagingen. Het is een ochtend waar je niet stil zal zitten en met nieuwe energie de deur uit zal lopen. Uiteraard vergezeld van een biologisch hapje en drankje.

Kosten 25 euro pp, opgeven kan via info@beterenleuk.nl