Beter & Leuk en BY ASHA slaan weer de handen ineen! Beide staan voor de beste versie van jezelf worden en of dat nou via gezond & lekker eten, yoga of bewustwording gaat, streven naar het beste uit jezelf halen is het uiteindelijke doel.

Na de vorige inspirerende workshop organiseren we weer een avond waarin we ons lichaam beter leren kennen en een tool krijgen uitgereikt om ons eetpatroon positief te veranderen.

Hoe werkt het?

We starten met een in en ontspannende yogales waarin we steeds beter ons lichaam leren te ontdekken. Heerlijke hapjes (uiteraard biologisch) worden bereid en terwijl we aan tafel gaan, leren we te ontdekken hoe we het beste kunnen eten, zodat je dit ook in je eigen leven kunt toepassen, natuurlijk genietend van een heerlijke maaltijd!

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die zijn/haar lichaam beter wilt leren kennen, een gezonder eetpatroon wilt, bewuster wilt worden van zichzelf maar vooral voor iedereen die een ontspannende en gezellige avond wilt hebben.

Datum & tijd: 10 april 2014 van 18.00 uur tot 21.30 uur

Locatie: Beter & Leuk, Eerste Oosterparkstraat 91 Amsterdam

Prijs: 30 euro p.p.


Voor vragen, opgave of meer info mail naar: info@byasha.nl

www.byasha.nl