Een nieuw jaar is het uitgelezen moment om jouw persoonlijke dromen extra kracht bij te zetten. Hoe zou het zijn als je inziet dat je met je eigen verbeelding een lichter leven kunt creëren? Hoe zou het zijn als er ruimte is om je dromen te verwoorden en ze vervolgens te leven? 


Kom naar onze workshop 'Leef je dromen in 2014' en laat je licht in 2014 meer dan ooit schijnen! Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: elke dag een stevige start maken op fysiek, mentaal en emotioneel gebied, hoe maak ik makkelijker lichtere keuzes, wat wil ik nu loslaten en hoe luidt mijn persoonlijke intentie voor 2014. Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met verschillende technieken op het gebied van mindfulness, meditatie en een vleugje yoga. 

De workshop wordt gegeven in een informele sfeer door Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen van Lightstyle Creations. Fidessa en Kirstin schreven het succesvolle boek Lichter leven (ook te koop bij Beter & Leuk) en werken momenteel aan twee nieuwe boeken. Vanuit hun bedrijf Lightstyle Creations willen ze lichter leven met zoveel mogelijk mensen delen en houden ze o.a. een blog bij, maar organiseren ze ook meditatiecirkels, workshops en cursussen. 

Donderdag 9 januari 2014
19:30 - 21:30 uur (ontvangst 19:15 uur)
Prijs: € 39,50 (inclusief de Happy Bag met verrassingen om dichterbij jezelf te blijven, thee en lekkers)

Aanmelden via info@light-style.org

workshopbeterenleuk.jpg