Stap uit je hoofd en leef vanuit je hart.

Ervaar je ook dat je veelal in je hoofd bezig bent? Veel denken, analyseren, stress en vooral bezig zijn met alles behalve nu? Je bent niet de enige! We leven nu eenmaal in een wereld waarin de focus op het denken ligt. Op het moment dat we teveel denken voelen we niet meer en blokkeren we de “natural flow” van het leven. Terwijl ons hart ons zoveel meer vertelt.

Keuzes maken vanuit je hart, er achter komen wat nu je echte passie is en leven vanuit je hart behoren daadwerkelijk tot mogelijkheden. Wil jij de eerste stappen zetten naar een leven uit je hoofd en in je hart? Meld je dan aan voor de workshop “Leven vanuit je hart” op donderdag 21 augustus bij Beter & Leuk. In deze yoga workshop krijg je tools uitgereikt om hier een begin in te maken en dit in je dagelijkse leven te implementeren. Na de yogales zal Beter & Leuk’s Hanneke klaarstaan met een heerlijk biologisch & vegan 3-gangen dinner, want het leven hoort behalve “full of heart” ook heerlijk en gezellig te zijn.

 

Programma

18.00 uur introductie

18.15 uur yoga vanuit je hart

19.45 uur biologisch & vegan 3-gangen dinner

20.30 uur natafelen en de mogelijkheid tot vragen stellen uiteraard

 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die graag meer wil leven vanuit zijn/haar hart!

Datum & tijd: 21 augustus 2014 van 18.00 uur tot 21.00 uur

Locatie: Beter & Leuk, Eerste Oosterparkstraat 91 Amsterdam

Prijs: 30 euro p.p.

Voor vragen of meer info mail naar: info@byasha.nl

Om je aan te melden voor de workshop, vul je hier je gegevens in. Je krijgt dan automatisch een mail met hierin de bevestiging en het rekeningnummer. Zorg ervoor dat je het bedrag direct overmaakt om je plaatsje te reserveren.