PLANT POWER on Tour!

A vegan food tour op 20 en 21 september!

Er is een stille revolutie gaande in Nederland. Na De voedselzandloper zijn we ons opeens bewust van wat we eten, na Plenty weten we ook dat groenten heerlijk zijn. 
Plant Power is de ideale next step: trendsetter Lisette Kreischer neemt je mee op een spannend plantaardig eetavontuur, en geeft je zo een bijzonder kijkje in de keuken van jouw eigen lichaam!

Plant Power is HET nieuwe handboek van foodstylist Lisette Kreischer, voor je dagelijkse inspiratie aan gezonde voeding. Lisette onthult 96 van haar favoriete recepten, waarmee je elke dag eindeloos kunt variëren. De vier seizoenen geven je eetpatroon meteen houvast, want Moeder Aarde is pretty ingenieus!

De ondertitel van Plant Power is 'vind je natuurlijke gewicht met de plantaardige keuken’. Wat dat precies is en hoe je de plantaardige keuken op een makkelijke manier in je dagelijks leven kunt integreren legt Lisette op 20 en 21 september met veel bevlogenheid uit tijdens haar tour langs de gezellige koffie- en lunchzaakjes Koffie ende Koeck en Beter&Leuk. 

Op gezette tijden zal Lisette dieper in gaan op deze onderwerpen tijdens een mini workshop op de locaties en zal het aanbod bij zowel Beter&Leuk als Koffie ende Koeck volledig in teken staan van de gezonde lekkernijen uit Plant Power.

Uiteraard is er zeker ruimte voor aanschaf van een gesigneerd exemplaar van Plant Power en voor een ontmoeting en vraaggesprek met Lisette. Voor waar en wanneer zie hieronder bij Lisette’s tour.

Over Lisette 

Lisette Kreischer is expert op het gebied van groen, bewust leven en genieten. Met haar ecofabulous lifestyle laat ze zien hoe je ook helemaal groen in balans kunt leven. Haar Dutch weed burger behaalde internationale faam. Eerder schreef Lisette Veggie in Pumps, Ecofabulous koken in alle seizoenen, Lisette in Luilekkerland, Non*Fish*A*Li*Cious, 10WYS en Wat de pot schaft.
www.lisettekreischer.com 

Over het weekend

Een culinaire verrassing bij Beter&Leuk 
De al Plant Power minded ladies bij Beter&Leuk verzorgen het gehele weekend een wel heel volwaardige en culinaire beleving. De dames kokkerellen er op los! Niet alleen staat zaterdag 20 september het gehele menu in teken van Plant Power, op zondag 21 september heb je de kans voor de mooie prijs van 17,50 per persoon aan te schuiven aan een prachtig rijkelijk gevulde herfstbrunch i.s.m. Vegadutchie. Dit buffet zal bestaan uit allerlei gezonde lekkernijen uit Plant Power waaronder de Pompoensmoothie, Indian Summer Salad, Herfstchocolaatjes en Wortelscones. Uiteraard alles 100% vegan. 
Hierna tussen 15.00 en 16.00 schuift Lisette aan die alles zal vertellen over deze bijzondere gerechten, de Plant Powered kitch en het 'natuurlijke gewicht’. Tevens is er dan alle ruimte om haar van alles te vragen over de ecofabulous lifestyle en vegan food.

Indian Summer bij Koffie ende Koeck 
Met sfeervolle Live Muziek, de exotische Dutch Weed Burger op het menu, overheerlijke gerechten uit Plant Power en een levendig terras tovertje Maartje Borst haar Koffie ende Koeck zaterdag 20 september om tot een gezellig Indian Summer festivalletje. Deze dag kun je bij haar chillen en genieten van al dit leuks en lekkers. Daarnaast schuift Lisette van 11.00 tot 12.00, bij lekker weer buiten en anders in de sfeervolle ambiance van KendeK, aan om te vertellen over Plant Power, het natuurlijke gewicht en vegan food. Tevens heb je hier de mogelijkheid om met haar te sparren over jouw eetgewoontes en haar al je vragen te stellen over de ecofabulous lifestyle, voeding en gezondheid. 


Lisette’s Tour
Zaterdag 20 september - Tussen 11.00 en 12.00 - Koffie ende Koeck
Zondag 21 september - Tussen 15.00 en 16.00 - Beter&Leuk ( je kan hiervoor gewoon binnenlopen, voor brunchen graag wel even reserveren)

Reserveren bij Beter & Leuk voor vegan lunch op zaterdag en vegan brunch op zondag kan direct via info@beterenleuk.nl 

Meld je aan via Facebook en wordt op de hoogte gehouden!