Nu te zien en te koop bij Beter & Leuk.

‘Mijn fascinatie voor fotografie is er van kinds af aan al geweest. Mijn moeder had een analoge camera waar ze altijd heel zuinig op was. Als ik er al aan mocht komen mocht ik alleen een foto maken als het écht de moeite waard was (anders zou het rolletje te snel vol zijn).


Voor mijn 16e verjaardag kreeg ik een eigen camera. Ik struinde concerten af om foto’s te kunnen maken. Het mooiste vond ik om de emotie van de muzikanten vast te leggen. Ik denk dat daar de liefde voor macrofotografie is begonnen. De details van een foto vertellen vaak al een heel verhaal. Denk maar eens aan een druppel, kreukel of draden. Die zijn er niet zomaar...

Ik hoop mensen te inspireren en te laten zien dat dingen die vanzelfsprekend lijken ook bijzonder kunnen zijn.

Er is gekozen voor het thema "Terroir & Mirroir". In deze reis door de herfst kom je langs verschillende stations die te maken hebben met het veranderen van de kleuren, structuren en texturen. Waarna alles uiteindelijk vergaat en ruimte maakt voor de winter.’


Wil je meer zien? kijk dan op www.capture-details.daportfolio.com of op instagram: lauratreffers_photography

laurat.jpg