lasses.jpg

LET OP - VOOR DIT CONCERT IS EEN ZEER BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Beter&Leuk verzorgt speciaal voor dit concert een bijpassend diner: vegan shepherd's pie. Het diner begint om 19.00. Kaartjes inclusief diner zijn 15 euro. Het is ook mogelijk om alleen naar het concert te komen; de kosten zijn dan 7,50. Reserveer via info@beterenleuk.nl.

Driestemmige folk van The Lasses & Kathryn Claire

Folkliefhebbers kennen ze al wat langer en langzamerhand begint ook het ‘grote publiek’ ze te ontdekken. De prachtige stemmen en bijzondere harmonieën van The Lasses & Kathryn Claire oogsten inmiddels namelijk internationale faam. Ze tourden dit jaar al door Japan, Amerika en België en recensies voor hun album zijn unaniem lovend ("subliem", "balsem voor de ziel", "a treat for the audience", "the female Crosby, Stills & Nash").

Deze herfst spelen The Lasses met de Amerikaanse Kathryn Claire een uitgebreide tour langs de Nederlandse podia. In Amsterdam geven ze één, intiem concert in Ontbijt-, lunch- en speciaal voor deze gelegenheid dinercafé Beter&Leuk!

Diner om: 19:00
Concert om 20.15

Nog een leuk extraatje: Zummercider zal de mogelijkheid bieden om hun eigengemaakte Groningse cider te proeven!
https://www.facebook.com/zummercider/